Уволняват за селфи с Роналдо

Уволняват за селфи с Роналдо | StandartNews.com

"Реал" М резервира два етажа в "Хилтън"

Селфи с носителя на Златната топка Кристиано Роналдо, Гарет Бейл, Икер Касиляс или с някой от другите футболисти на "Реал" М може да коства работата на служителите на луксозния софийски хотел "Хилтън", научи "Стандарт".

За да запазят реномето на веригата, шефовете са изискали от служителите си да подпишат специални декларации за престоя на "Белия балет". С тях персонала се задължава да не безпокои за автографи или снимки футболистите на "Реал".

По време на световното в Бразилия много служители на хотели, в които бяха отседнали известните отбори, останаха без работа заради селфита със звездите. Кралският клуб пристига в София на 30 септември и веднага след мача с "Лудогорец" на 1 октомври лети обратно с чартър за Мадрид. Очаква се освен охраната на хотела да има и специално звено от полицията, което да помага за спокойствието на Роналдо и компания. От "Реал" са избрали "Хилтън" именно заради високото ниво на обслужване и дискретността на служителите му. Според последната информация от Мадрид са резервирали 2 етажа в хотела, където ще се настани делегацията им, която ще от около 80 души.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай