Удариха "сините" по джоба

Режат по 10 % от заплатите на футболистите за всеки гол

Удариха "сините" по джоба | StandartNews.com

София. Играчите на "Левски" ще понесат сериозни финансови санкции заради загубата във Вечното дерби. Това стана ясно днес преди първото занимание на тима след покрушението в мача. Санкцията бе обсъдена на среща между Тодор Батков и техническия директор на тима Христо Йовов.

Трите гола на ЦСКА ще излязат през носа на "сините" футболисти. Всяко едно от попаденията на "червените" бе оценено на по 10 процента от заплатите на играчите на "Левски", научи "Стандарт". "Сините" си отварят вратичка, че футболистите могат да избият санкциите, ако покажат играта, която се иска от тях, а най-вече и резултати в мачовете с вечния съперник и останалите отбори, които спорят за титлата.

"Винаги съм бил противник на подобен род мерки, но този път го правим, за да покажем какво значи за клуба този мач", отсече Христо Йовов.

Няма да има изгонени играчи, но всеки един на Герена ще трябва да доказва мястото си в отбора в оставащите мачове до нова година. Това важи както за футболистите, така и за треньорския щаб.

Тренировката имаше и сериозно фенско присъствие, но този път мина без инциденти и ексцесии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай