ЦСКА защити Радуканов и Присо

ЦСКА защити Радуканов и Присо | StandartNews.com

София. Зад треньора Милен Радуканов и крилото Нджонго Присо застана новият спортен шеф в ЦСКА Емил Костадинов. Двамата бяха атакувани от фенове и във Враца.

"Разбира се, че Радуканов има пълната ми подкрепа. Не само моята, но и на всички в клуба", каза Коща пред "Спортлайн, "Ако някъде видите, че съм срещу него, това са пълни глупости и спекулации. Говорих с Милен след мача, всичко е наред. ЦСКА ще побеждава и ще играе добър футбол. Много се изговори и изписа, че Нджонго Присо не трябва да играе. Радуканов разчита много на него, но всички сме на мнение, че камерунецът е важен играч за ЦСКА. Той придава острота в атака. Да, пропуска, но това ще се промени. Не сте прави за Присо и ще го разберете скоро", каза Костадинов.

Членът на Изпълкома очаквано защити реферите. "Стига всички треньори и ръководители са обсъждали съдиите. Да, грешат, но е нормално първо да видиш собствените грешки, а после да се жалваш от реферите. Ние в ЦСКА така правим и така ще правим и занапред. Не коментираме съдиите. Очаквам да победим "Лудогорец"", добави шефът на 31-кратните шампиони.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай