ЦСКА се събуди и докара голяма драма на Моуриньо

Червените паднаха от Рома с 2:3 в София

ЦСКА се събуди и докара голяма драма на Моуриньо | StandartNews.com

ЦСКА загуби и последния си мач от групите на Лигата на конференциите. Но този път много драматично и то от най-силния отбор в групата..

Червените паднаха от Рома с 2:3 . Играха едно полувреме добре, феновете си тръгнаха с усмивка. Този път доста от тях бяха на трибуните.

Въпреки студеното време.

Но публиката няма как да донесе класа на играчите на ЦСКА. С този  състав и с тези евтини или направо безплатни футболисти, отборът няма как да постигне нещо дори и във второстепенните турнири на Европа.

Това е изводът, въпреки чудесните финални минути от мача с Рома. Те обаче не бива да заблуждават.

Срещата на "Васил "Левски" започна скучно в първите минути.

В 15-ата минута обаче гостите поведоха в резултата. Рик Карсдорп получи подаване отдясно в наказателното поле на ЦСКА , последва подаване към Тами Ейбрахам успоредно на голлинията и англичанинът намери без проблеми мрежата - 1:0 за хората на Жозе Моуриньо.

В 34-ата минута Борха Майорал направи 2:0 за "джалоросите". Това стана след страхотно отиграване с пета.

През цялото първо полувреме в атаките на ЦСКА се виждаше припряност и вече познатата липса на класа. римляните можеха да стигнат и до още едно попадение в края на полувремето.

В началото на втората част ЦСКА имаше добра възможност чрез Карло Мухар, но ударът му бе неточен. Такъв шанс имаше и Ейбрахам в 52-та минута и точно тук се видя разликата в класите - 0:3.

Жорди Кайседо стреля по-добре, но ударът му с глава бе в обсега на вратаря на Рома. 

Най-после! ЦСКА вкара гол, като точен бе изстрелът на резервата Чатакович. Втори гол на червените в турнира и то отново срещу Рома.

Това обаче не бе всичко в този мач. Страхотен гол на силно критикувания Яник Вилдсхуд за 2:3, за съжаление в самия край на мача!

Все пак - загубата тази вечер беше достойна.


 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай