Понеделник,

ЦКБ със специални награди за ансамбъла по художествена гимнастика

От: Стандарт -
168
ЦКБ със специални награди за ансамбъла по художествена гимнастика
A
A
A

Централна Кооперативна Банка отличи по специален начин постиженията на ансамбъла ни по художествена гимнастика, който спечели мечтаното за България злато на изминалите Олимпийски игри в Токио. За цялостното им отлично представяне през годината банката подари на диамантените ни момичета Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова ваучери за екскурзия по техен избор с туристическа агенция Posoka.com.

„От името на Централна Кооперативна Банка имам удоволствието да изразя благодарността ни към диамантените момичета за  великолепното им представяне на Олимпиадата в Токио, за радостта и гордостта, която благодарение на тях изпитахме като българи. Нашата корпоративна социална отговорност винаги е била насочена към това да подкрепяме българските таланти и да им даваме тласък и се надяваме нашият жест да им помогне да постигат още по-големи успехи“, заяви ръководителят на служба „Клиентско обслужване“ към дирекция „Частно банкиране“ на ЦКБ Томислава Иванова, която връчи на грациите ни ваучерите за екскурзия.

„Това наистина е една страхотна изненада. Екипът на банката определено ни уцели с перфектен подарък, защото ние много, много обичаме да пътуваме“, каза грацията ни Мадлен Радуканова малко след като прие ваучера за екскурзия.

„Много благодарим за отделеното време, за вниманието. Наистина се почувахме специални и макар да знаем, че постиженията ни са зарадвали много хора, този жест ни го напомня“, сподели и Лаура Траатс.


Всички новини от категория Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com