Цената на Роналдо се стопи с 10 млн.

Цената на Роналдо се стопи с 10 млн. | StandartNews.com

Перес си заплю заместник на пътника Зидан

Падението на Кристиано Роналдо през този сезон няма край. Звездата на "Реал" М получи пореден удар по реномето си. Цената на голаджията е спаднала с цели 10 млн. евро от началото на сезона, изчислиха от "Transfermarkt". Доводите за това са, че португалецът бележи по-рядко в сравнение с предишни сезони, а в негови жертви се превръщат единствено тимове от долната половина на класирането.

Слабите изяви на Кристиано и компания са на път да костват поста на Зинедин Зидан. Президентът на "кралете" Флорентино Перес бил решен да бие шута на Зизу най-късно през лятото. Причина за поредната рокада е загубата с 0:1 от "Атлетико", която превърна титлата в мираж. Освен това ръководните фактори на "Бернабеу" не били доволни от френската легенда, от която се очаквало да постигне по-добри резултати.

Безкомпромисният бос вече си е харесал нов треньор, който да поеме горещия "картоф". Става дума за Ернесто Валверде. Спецът, който в момента води "Атлетик" (Билбао), бил избран за заместник на Карло Анчелоти още миналото лято, но опитите да бъде привлечен ударили на камък.

Междувременно стана ясно, че нападателят на "меренгес" Карим Бензема ще бъде аут от терените за 20 дни заради травма в бедрото. Добрата новина за "Реал" е, че той ще бъде на линия за дербито с "Барселона". Двата тима ще мерят сили на 2 април от 21,30 ч. българско време в двубой от 31-ия кръг на Ла Лига.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай