Треньорът на Динамо: Заслужена победа за Лудогорец

Треньорът на Динамо: Заслужена победа за Лудогорец | StandartNews.com

София. Наставникът на Динамо Загреб Бранко Иванкович поздрави Лудогорец за успеха в двубоя между двата тима снощи. Разградчани спечелиха с 3:0, а треньорът на хърватите все пак добави, че неговите играчи са допуснали много грешки.

"Искам да честитя победата на Лудогорец, заслужено ни победиха", заяви Иванкович.

"Съперникът показа, че се намира в отлична форма, съвсем заслужено е първи в българското първенство. Те се възползваха от някои наши много големи грешки. Освен това, те имаха на вратата един прекрасен вратар – Стоянов, който според мен бе играч на мача. Във всички тези важни моменти той успя да спаси своя клуб. Не можем да си позволим на такова ниво да правим такива грешки и да не успяваме да вкарваме такива положения. Трудно може така да се спечели толкова важен мач с такава игра", каза още треньорът на Динамо.

"Най-доброто лечение за излизане от криза, в която явно ние се намираме в момента, е печеленето на мачове. Постигането на резултати. В неделя имаме тежък мач с Риека, нищо, че е на нашия стадион. Самочувствието на играчите не е на нивото, на което трябва да бъде", сподели още Иванкович.

"Не знам за случилото се с нашите фенове, понеже преди мачове не чета вестници и не влизам в интернет. Не е хубаво, когато се случват такива неща. Не е хубаво, когато са нарушава хубавата атмосфера и трябва да се намесва полицията. Вместо да се радват феновете, те правят подобни неща, не бива така", коментира наставникът, цитиран от БГНЕС.

Запитан дали му харесва София и стадион "Васил Левски", Иванкович отговори: "Перфектен е стадионът, всичко беше супер, коректно. За съжаление, не можах да видя много от София, бяхме повечето време в хотела".
"Имаме още 4 мача до края на груповата фаза, ще се борим до края да се класираме напред в Лига Европа", завърши Бранко Иванкович.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай