Травестит съди легенда за пари

Едона Джеймс

Травестит съди легенда за пари | StandartNews.com

Боатенг хапал годеницата, скри децата

В здрава каша се забърка легендата на "Байерн" и Германия Щефан Ефенберг. Транссексуалната проститутка Едона Джеймс го съди в Мюнхен за 5000 евро. Ефе спал с Едона, но не искал да плаща.

"Бяхме три пъти заедно. Офертата включваше и орален секс, за което аз взимам повече. На всичкото отгоре той свършваше в забранена от мен зона. Глобата за това е 600 евро", разкри 28-годишната Жизел Едона Бушик, както е истинското й име. "Никога не ми плати. Освен това г-н Ефенберг беше винаги надрусан. Очевидно с кокаин", изригна Едона пред съдията в Мюнхен. Предстои самият Щефан да бъде извикан в съда, за да даде своята версия.

В същото време нещата около настоящия играч на "Байерн" Жером Боатенг стават все по-сериозни. Бившата му годеница Шерин Шенлер го обвини в побой. В четвъртък обаче излязоха нови подробности от показанията й пред полицията. Шерин обявила, че шамарите били съпроводени и с хапане. Двамата се разделиха преди няколко седмици. След пореден скандал Жером изритал с шутове Шенлер от дома им, но там останали двете им деца.

В момента двамата спорят за попечителството над тях. Изслушването по делото е било преди четири дни, но съдът в Мюнхен все още не е обявил решението си. Боатенг и Шенлер бяха заедно в продължение на 8 години.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай