Тонев: Изплатени са близо 3 млн. лв от 1 март

Тонев: Изплатени са близо 3 млн. лв от 1 март | StandartNews.com

Нико да не си прави илюзии, първата и основна цел е "Левски" да се стабилизира финансово, обяви един от собствениците на клуба Иво Тонев след заседанието на УС днес. После той и адвокат Александър Ангелов имаха среща с представители на агитката. "Градим отбор. Затова имам претенции към юношите. Не съм доволен от представянето им в последните два мача. Публиката трябва да ги изпраща с аплодисменти, ако се раздават.

Тази година целта е влизане в Европа, а следващата ще търсим нещо повече", продължи Тонев. "От 1 март сме пратили 700 000 лв на бивши треньори, играчи, както и на клубове. 2 млн. отидоха, за да се изчистим с футболистите и служителите. Към това ще прибавим и сумата внесена към НАП. Остават ни още 400 000 лв задължения към бивши кадри. До 31 декември ще покрием и тях. После ще дължим само на НАП.

Можеше и да не плащаме, лесно щяхме да вземем играчи и после какво? След шест месеца без лиценз", отсече Тонев. "И ние, собствениците, искаме 12 поредни победи, но знаем, че трудно ще стане", допълни той. Тонев обяви, че за сега ръководството няма намерение да се разделя нито със Стойчо Стоев, нито с Гонзо. Стоев обаче трябва да представи скоро план, по който "Левски" ще се развива следващите 2 години.

Същото важи и за шефовете на двете школи Даниел Боримиров на "Герена" и Станислав Ангелов - "Раковски". "Нито съм подставено лице на някого, нито съм глупав. Давам всичко от себе си "Левски" да мине през този труден период. Който иска да ни помогне, който не иска, поне да не пречи", завърши Тонев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай