Томов: Ще поемем въздух през 2016 г.

Томов: Ще поемем  въздух през 2016 г. | StandartNews.com

ЦСКА ще премине през още една тежка година, докато стъпи окончателно на крака. Това обяви главният акционер Александър Томов в интервю за "Канал 3". "Наследихме страшно много задължения, трупани от хора, които целенасочено са източвали ЦСКА. Вече сме на минус само с няколко милиона, затова очаквам през 2016 да си поемем въздух и да сме на плюс", каза бившият вицепремиер. Томов декларира още, че ЦСКА ще пази лидерската си позиция със зъби и нокти. "Ще предложим във всеки мач "армейска" битка, която е типична за нас. Искаме да се върнем там, където не сме били от 7 години - на шампионското място", закани се Томов.

"Платили сме всички заплати на футболистите. Говорих с тях и те знаят, че не трябва да се влияят от писанията по наш адрес. Много хора си измислят най-различни проблеми в ЦСКА. На тях им се плаща", скочи шефът на "червените".

Освен това той разкри за ново попълнение в ЦСКА. "Чакаме до края на февруари кондиционен специалист, който е бразилец. С него ще излезем извън предвидените си финансови рамки, но ме убедиха да направя изключение. Аз никога не се меся на треньорския щаб и изпълнявам каквото поискат. Смешно и нелепо е президент да определя титулярите или да коментира думи на свои служители или играчи, какъвто бе случаят с Вальо Илиев. С него нямаме търкания и мисля, че думите му са били грешно предадени", заяви за финал Томов.

Мачкат ни като носни кърпички

изригна Стойчо Младенов по повод отношението на футболните босове към треньорите в България. Младенов участва в пресконференция, свързана с учредяването на асоциацията на родните спецове, и заяви, че очаква отпор от клубните президенти. "Българският треньор е унижаван непрекъснато. Той зависи от една победа или една загуба, няма условия да работи, под голямо напрежение е, отнасят се с голямо пренебрежение към него. Нито един от големите западноевропейски специалисти няма да се оправи в нашата дивотия", заяви треньорът на ЦСКА.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай