Томов пак търси пари в Хонконг

ЦСКА - "Левски" счупи зрителски рекорд

Томов пак търси пари в Хонконг | StandartNews.com

Александър Томов потегли отново по бизнес дела в Хонконг. Основната задача на шефа не е свързана с ЦСКА, научи "Стандарт". Бившият вицепремиер обаче ще използва втората си визита в китайския мегаполис и по футболни дела. "Червените" готвят продажбата в местния най-успешен клуб "Саут Чайна" на трима свои играчи - Мама Сидибе, Брайън Хауърд и Християн Кировски. Текат пазарлъците и с милиардера Стивън Ло, който преди няколко дни мина през София. Базираният в Хонконг и Макао бизнесмен е с интерес към столичния хотел "Родина".

Последното дерби не привлече кой знае колко фенове на стадиона и обърка финансовите планове на "армейците". Битката ЦСКА - "Левски" обаче остава без аналог у нас като интерес поне пред телевизора. Мачът за купата, който продължи близо 3 часа в ефира на TV7, е достигнал близо милион и триста хиляди зрители пред екраните. В периода на излъчване медията регистрира рекордна гледаемост, отбелязвайки близо 40% пазарен дял. Данните са рекордни за телевизията от създаването й.

Днес тимът на Стойчо Младенов възобнови тренировки без контузени играчи. Само Ивайло Чочев, който вече е при младежите, почувства болки по време на дербито.

Така ЦСКА ще излезе с най-доброто срещу "Нефтохимик" в Сливен идния понеделник. От "Армията" още нямат договорени нови играчи и нарекоха глупости съчиненията по темата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай