Томов обеща чистка в ЦСКА

Томов обеща чистка в ЦСКА | StandartNews.com

София. Бесен от загубата и играта срещу "Лудогорец" (0:2), собственикът на ЦСКА Александър Томов заплаши с чистка през зимата. "Неоправдано слаба и скована игра на нашия отбор. Както признаха останалите хора от клуба ни, "Лудогорец" бе по-добрият тим", отсъди той пред "Лайвспорт", "Това бе най-слабият ни мач. Причината е и наказанието на треньора Стойчо Младенов. Няма да глобяваме футболистите за играта, но през зимата ще си тръгнат няколко човека. Също така ще бъдат привлечени нови играчи, но още е рано да се говори за тях", заяви Томов.

Междувременно от ЦСКА пуснаха Антон Карачанаков в младежкия национален отбор за евроквалификациите. От "Армията" обаче продължават да не пускат Ивайло Чочев. И двамата бяха повикани от Михаил Мадански, но първоначално от "Армията" обявиха пълен бойкот заради променената дата на вечното дерби за купата. Ако не размислят, от ЦСКА ще се бръкнат с 20 000 лева глоба. Карачанаков е твърда резерва и в клуба си, и в младежките национален тим. Халфът Ивайло Чочев е титуляр и в двата състава. Явно Стойчо Младенов не иска да излиза без таланта от Трънчовица срещу "сините".
Под въпрос за вечното дерби е и Мартин Петров. Бившият национал не игра срещу "Лудогорец" заради проблеми с адукторите. Лекарите са обещали да направят всичко възможно, но не е напълно ясно дали левичарят ще се оправи за "Левски".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай