Томов: Намерих пари за "Армията"

Томов: Намерих пари за "Армията" | StandartNews.com

София. Намерих пари за "Армията" похвали се Александър Томов пред bTV. "Един от инвеститорите е сигурен, има и други, които ще наливат в нов стадион. Той няма да бъде само за футбол, за да може средствата да се възвърнат в годините", продължи Томов. Той разкри, че всички заплати на играчите са изплатени. Освен това са дадени извънредни премии за мачовете с "Литекс", "Славия", както и за дербито. ЦСКА обаче ще трябва да плати на държавата през следващата година 3 млн. евро. Това са натрупани дългове към хазната, които са били разсрочени. "Не виждам какво може да застраши ЦСКА. Имахме плащания към ФИФА и УЕФА. Намалихме радикално дълговете", каза още Александър Томов.

Французи: Само феновете бяха на ниво

Дербито между ЦСКА и "Левски" не очарова мениджърите, които биха път до София, за да го гледат. На трибуните имаше доста представители на чужди клубове. Доста сериозен бе интересът от Франция. "Не мога да кажа нищо положително за мача и за футболистите, които взеха участие в него. Единственото позитивно нещо бяха феновете. Може би и "Левски", и ЦСКА са имали лош ден. Може би тези играчи могат повече. Но очаквах повече агресия, повече движение, динамика и атаки". Това бе оценката на Ксавие льо Троке, който работи за "Нант", "Монпелие" и "Ница". Той разкри пред "Новспорт", че е гледал изявите на четирима играчи от двата отбора. "Няма шанс да играят във Франция", отсече Льо Троке.
Далеч по-интересно за него се оказа дербито между юношите на "Левски" и "Славия (0:2), което се игра вчера на "Герена". "Мога да кажа само хубави неща за тези момчета. Има доста футбол в тях", заяви агентът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай