Томаш пожела поне още 10 г. градско дерби под Аязмото

Томаш пожела поне още 10 г. градско дерби под Аязмото | StandartNews.com

След победата с ЦСКА настроението в отбора е приповдигнато, но ние продължаваме да работим тихо и спокойно, без излишни фанфари, здраво стъпили на земята. Това заяви селекционерът на абсдлютният дебютант в Първа професионална лига „Верея" Александър Томаш, преди мача с „Берое" в събота и пожела поне още 10 години градско дерби. Той похвали своя съперник като отбор с традиции и изтъкна като известно предимство, че с мачовете в Лига Европа беройци са изиграли вече 5 официални срещи срещу само две на "Верея".

„Знаем, че ще бъде труден мач, но ние не се страхуваме и се надяваме, че всеки от нашите футболисти ще подчини своите способности в името на колектива, за да се представим достойно", посочи селекционерът рецептата са успех. Според Томаш и на старта е проличало, че един отбор /б.а. очевидно „Лудогорец"/ е над останалите чисто спортно-технически, но дори и той можел да загуби точки, защото много от тимовете давали максимума и надскачали себе си и щели да се стараят да поддържат това ниво.

Томаш посрещна с насмешка омаловажаването на победата над ЦСКА – София, тъй като имало големи залози за "Верея". „Аз чух, че имало същите залози и за армейците, това са несериозни неща. Терена, топката, слънцето, времето – това са нещо, които не зависят от нас и аз многократно съм казвал на моите футболисти да се съсредоточат върху това, което можем до променим и подобрим", заключи Томаш.

Междвременно домакините от "Берое" обявиха предварителна бонус-цена за своите фенове –днес и утре пропуските ще се продават по 5 лв., а в събота вече ще струват 8 лв.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай