Тодоров: Гоним четирима през зимата

Тодоров: Гоним четирима през зимата | StandartNews.com

София. "Гоним четирима през зимата", закани се изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров, почервенял от гняв след загубата от "Левски".

"Не мога да говоря за чистка, но има играчи, които не са за ЦСКА", каза гневният Тодоров. "Боли не боли, това е положението. Не можахме да вкараме гол, въпреки че целият мач се играеше на една врата. Набелязали сме играчи, още следващите дни ще научите промените", добави Тодоров.

Към неговото мнение за дербито се присъедини и Иво Котев. "Ако футболът се играеше на положения, щяхме да бием 6:0, но за съжаление не успяхме да вкараме. Бяхме по-добри, единственият шанс на "Левски" да спечели беше с дузпи", сподели Котев. "Имаше дузпа при ситуацията с Милисавлевич, но какво да се прави".

Мнения

Всичко лошо остана назад

Константин Баждеков, изпълнителен директор на „Левски"

Щастлив съм и радостен, всичко лошо остава назад в тази година. И поне за малко ще забравим за проблемите, през които минахме. Единствено ме е яд, че малко публика гледа този мач. Продадохме едва 6500 билета.

Щастлив и тъжен съм

Владимир Гаджев, "Левски"

Щастлив съм. Е, разбира се, и малко тъжен, но най-важното е, че "Левски" продължи. При една топка стъпих накриво, глезенът ме заболя, може би от една страна стана по-добре, защото на мое място влезе по-свеж играч и затвърди битката.

Няма за какво да се извиняваме

Орлин Старокин, "Левски"

ЦСКА имаха повече положения, но пък не смятам, че са ни надиграли. Водихме здрава битка с тях, в крайна сметка ние сме победители. Не виждам защо трябва да се извиняваме за нещо сега, сезонът е дълъг.

Боли ни, но ще се борим

Мартин Петров, ЦСКА

Липсваше ни късмет и концентрация. Пламен Илиев извади много положения. Никой не трябва да се сърди или оплаква. ЦСКА е било и ще го бъде. Дали Мартин, Петкан или Иван играят, няма значение. Имам договор до лятото и смятам да го изпълня. Боли ни всички, но ние ще се борим".

Късмет и рулетка

Вальо Илиев, ЦСКА

Дузпите са късмет и рулетка. Предвид състоянието ни, това, което постигнахме тази година, не е лошо. Но при всички положения не е задоволително. Боли ни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай