Тити Папазов каза кой да е треньор на Левски

Чувствам се точно, както се чувствах и преди да имам тези акции

Тити Папазов каза кой да е треньор на Левски | StandartNews.com

Един от собствениците на Левски - Тити Папазов, разкри кой според него е най-удачният вариант за нов треньор на "сините".

"Чувствам се точно, както се чувствах и преди да имам тези акции. Естествено е, че има голяма отгорност към действията на Наско Сираков и голяма отговорност към цялата синя общност.

Чисто и просто да се отпуши ситуацията и да се търси възможност за оцеляването на Левски. Бях приятно изненадан и начина, по който Наско Сираков го направи. Той покани мен и семейството ми в ресторант, в изискан ВИП-салон. Неговият жест и начина, по който се случи е изключително задължаващ.

Притежател на 35% на тези акции не гледам като на лична изгода, а как да бъда полезен на Левски и как да намерим решение за бъдещето на Левски.

Показал съм, че едва ли има някой, който да е по ентусиазиран от мен. Моето поведение е реванш към Левски. Левски ме е създал и съм благодарен на Левски", каза Константин Папазов пред БНР.

Няма как да се справим с текущите задължения. Футболисти, треньори, хора в клуба направиха компромис със заплатите си. Веднъж като ги намалиха, втори път като чакат да си ги получат търпеливо", добави Папазов.

"Този, който определи Наско Сираков, той ще е треньор на Левски. По принцип временните варианти понякога стават най-стабилни", завърши Папазов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай