"Титан": ЦСКА отива към фалит

Не ги слушам, празнувам, отвръща Сашо Томов

"Титан": ЦСКА отива към фалит | StandartNews.com

София. Положението в ЦСКА е по-страшно от времето на "Титан", Сашо Томов води клуба към фалит. Това обяви пред "Канал 3" бившият адвокат на клуба Радостин Василев. Той беше освободен веднага след напускането на "Титан".

"В ЦСКА драмата е пълна. Вчера бях там и всички служители просто плачат", обясни юристът. "Не може на трите чистачки на клуба да намалиш заплатата до 300 лева, а да има хора, които взимат по 15-20 хиляди лева. Тепърва идват проблемите, защото идва лицензиране, има между 10-15 международни дела на стойност няколко милиона. Предстои отнемане на точки, защото по много процедури това е следващата стъпка. Стигне ли се до случай на загубено голямо дело за много пари, идва "КРАЙ".

Според Василев дълговете на ЦСКА са над 10 милиона лева. "Абсолютно действителни и изискуеми. Над 7 милиона лева има към НАП нереструктурирани дългове", каза адвокатът.

Според него сдружение "ЦСКА Завинаги" може да се справи с положението и правилно се дистанцира от управлението. Василев все пак призна, че Томов има връзки извън България и спасението може да дойде от бизнесмен като Стивън Ло.

"Не ме интересува какво е казал този човек. Вчера имах имен ден и празнувах. Имах гости и не съм гледал интервюто с Василев. Той се занимава с дела, достатъчно са се изложили. Аз няма какво да го коментирам", заяви Александър Томов пред LIVESPORT.BG в отговор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай