Тежка новина за Левски

Поредна загуба

Тежка новина за Левски | StandartNews.com

Левски бе надигран от чешкия Баник Острава с 0:3 в поредната контрола на тима в турския курорт Белек. По-рано през деня елитният чешки тим победи и Динамо Киев с 3:2 в друга контрола.

Това бе четвърта загуба за отбора на Николай Костов по време на лагера, като тимът вече отстъпи на унгарския Вашаш (2:3), украинския Олександрия (1:2) и косовския Дукажини (1:2), а победи само Тузла Сити от Босна (2:0).

Неофициален дебют за Левски направи последното попълнение на тима Карлос Охене. Мачът изгледаха мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков и изпълнителният директор на клуба Даниел Боримиров, пише gol.bg.

Всичките голове за Баник паднаха преди почивката, а Левски бе по-добрият отбор през второто полувреме, но пропуски направиха Фабио Лима, Адими Фадига и Илиян Стефанов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
ivory
преди 2 месеца

Моят съвет към всички: опитайте новата безопасна виагра, която е в пъти по-силна от обикновената и е безопасна на всяка възраст. Това промени живота ми и нашия секс. Това е, което тя може да направи:---- https://do.my/biox

Откажи