Супер Марио троши коли преди Уругвай

Супер Марио троши коли преди Уругвай | StandartNews.com

Мик Джагър се обясни на Италия от сцената

Интересен начин да се надъха за решителния мач Италия - Уругвай избра Марио Балотели. Той се заключи в стаята си и разцъка известната компютърна игра GTA. В нея основно се трошат коли.

И докато Балотели се концентрира за мача в Натал, купонът за гаджето му Фани Негуеша не спира. Красавицата е заедно с любимия си в Бразилия, но при всяка удобна възможност го зарязва заради плажовете и моловете. В деня преди мача Фани, братът на Балотели - Енох, и няколко техни приятели посетиха един от плажовете в Рио де Жанейро. Те дори похапнаха рибни деликатеси от местен готвач.

Легендарният вокалист на "Ролинг стоунс" Мик Джагър разкри, че е за Италия за световното първенство. Докато групата забиваше на концерт в Рим, той каза това между песните. "Вече ще викам за Италия. Мисля, че те ще бият Уругвай с 2:1 и ще се класират за следващия кръг. После ще вдигнат и купата", каза Джагър от сцената.

Днес италианците тренираха при невиждани жеги. Селекционерът Чезаре Прандели се оплака от температурите, които надвишаваха 30 градуса. "Много се изпотихме. В Натал е ужасно топло. Не можахме да проведем пълноценна тренировка. Дори ни свърши водата и трябваше да пращаме човек да купи още. Вярваме, че ще бием. Знаем качествата на Луис Суарес. Него ще го опазим, въпросът е да вкараме 2 или 3 гола", сподели Прандели.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай