Стойчо Стоев с поводи за усмивка

Стойчо Стоев с  поводи за усмивка | StandartNews.com

Започнаха да асфалтират до терена на "Герена"

Треньорът на "Левски" Стойчо Стоев най-накрая има поводи за усмивка. Причината е, че двама от контузените му футболисти оздравяха и взеха участие във вчерашната тренировка. Холандският халф на "сините" Джереми Де Нойер се включи на пълни обороти, след като пропусна столичното дерби срещу "Славия" (0:0) преди две седмици. Той ще бъде на линия за изключително важния мач срещу "Берое" този уикенд на "Герена". Вторият повод за радост в "Левски" е възстановяването на десния защитник Александър Александров. Той също не тренира по време на паузата за национали отбори. Така за "Берое" "сините" ще са в почти пълен състав. Единствено Джъстин Менголо все още е в лазарета.
В същото време довършителните работи в сектор "А" на ст. "Георги Аспарухов" вървят с пълна сила. Вчера започна полагането на асфалт на пространството пред сектор "А". Това съобщи телевизията на клуба. Съвсем скоро ще започне и поставянето на седалките в сектора. Той трябва да бъде напълно готов за домакинството на "сините" срещу шампиона "Лудогорец".

Иначе днес ще има нова сбирка на управата на "Левски". На нея ще бъде разплетен казусът около школата на "Герена". Повод за това е отстраняването на треньора Владко Шаламанов заради видео как играе комар с футболистите. Даниел Боримиров трябваше да даде доклад на предната среща на УС, но не го направи заради заболяване. Освен това "сините" шефове ще дискутират още веднъж бюджета, както и визията на магазина за фенски атрибути, който вече ще се помещава в новия сектор "А".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай