Стойчо Стоев: "Левски" избра трудния път

Стойчо Стоев: "Левски" избра трудния път  | StandartNews.com

"Имахме два пътя - лесен и труден. Първият бе да запазим отбора, да вземем трима играчи и да завършим четвърти в най-добрия случай", заяви треньорът на "Левски Стойчо Стоев преди първата тренировка на тима.

"Ние обаче избрахме трудния. Нещо, което трябваше да бъде направено отдавна, но сега му дойде времето. Търсим хора, които имат желание и мотивация, за да се налагат и да направим нещо", продължи спецът.

"При чужденците е ясно - мотивацията идва от парите. Не е лесно, водят се разговори с хората. Лесно е когато имаш много пари зад себе си, избираш даден играч, и го взимаш. Трудното е когато имаш свободни агенти", допълни в този тон Стоев.

Той разкри, че все още се чака отговори от Сърмов, Аниете и Прохазка, дали ще останат на "Герена". Тежки са и преговори с Денис Махмудов, който все още няма подписан договор със столичани.

"За цели не можем да говорим, най-важното в момента е да направим отбора. Знам, че от това, което се случва, мога да пострадам аз, но не се притеснявам, защото трябва да се направи", завърши треньорът на "сините".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай