Стойчо Младенов в ЦСКА 1948! Какво каза на всички цесекари

По най-важния въпрос за разделението

Стойчо Младенов в ЦСКА 1948! Какво каза на всички цесекари | StandartNews.com

 Голямтаа новина стана факт - Стойчо Младенов е новият оперативен директор на ЦСКА 1948. Спецът претърпя пълна метаморфоза по няколко линии и в крайна сметка прие офертата на новия си клуб.

Само допреди няколко месеца той бе начело на ЦСКА от стадион "Българска армия", но след като остана без работа след конфликт със собственика Гриша Ганчев.

"Това е първата страница от новия ми живот в спорта. Приключих кариерата си на треньор, минавам в друга сфера. Надявам се с опита си да бъда полезен на клуба, за да постигне целите си. Клуб, който е основан от фенове и легенди на ЦСКА. Доволен съм, че влизам в ЦСКА, който е изпълнен с табели на ЦСКА.

Всеки е в правото си да изразява недоволство.

Достатъчно съм зрял, за да преценя какво трябва да направя. Къде да отида - в Лудогорец, в Левски? След като ме принудиха да напусна ЦСКА от "Българска армия", къде да отида? Отивам в отбор, който има бъдеще и самото развитие на клуба в последните години го доказва", каза Младенов,

"В тези повече от 3 месеца имах възможност да се срещам с хората, които работят в клуба, със спонсорите и придобих представа за този клуб. Говори се, че идвам тук заради пари. Това е най-малката заплата, която съм получавал като състезател или треньор. Наясно съм в какъв клуб влизам. Клуб с големи амбиции и цели. Тези цели са постижими".

"Знаете, че с Любо Пенев е прецедент да бъдем в един клуб. Силни характери, нормално е да има нещо, което да ни обедини и това е ЦСКА. Работата ни ще бъде успешна.

Младенов отказа да назове кой от двата ЦСКА е автентичният, като призова за край на разделението и обединение на "червената" общност.

Аз искам да видя единен ЦСКА. Феновете разделени, легендите разделени, ръководителите, които са доста богати, пак разделени. Не говоря за обединение, искам единен ЦСКА. Има разделение между феновете, факт ли е? Факт е? Защо в Левски съумяха да се обединят. 

Никой не желае разделение. Аз лично мечтая за единен ЦСКА", заяви още той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай