Стоичков влезе в модния бизнес

Камата пуска своя марка дрехи

Стоичков влезе в модния бизнес | StandartNews.com

Легендата на българския футбол Христо Стоичков представи своята марка дрехи H8S на специална пресконференция днес. Той посрещна гостите си на тържественото откриване със специални осмици, изработени от суджук, но не в традиционната форма на подкова, а във вида на числото 8. Камата пристигна на презентацията със специална предпазна маска, на която беше изписано логото на собствената му марка. 

Камата заяви, че в основата на всичко са децата и благодари на хората, помогнали му да осъществи своя проект. Участие в пресконференцията взе и съавторът на автобиографията на легендарния футболист – Владимир Памуков, който загатна за голям договор отвъд Атлантическия океан, свързан с бестселъра "Историята. Христо Стоичков". На събитието стана ясно, че най-големият български футболист има нов официален сайт.

"Правя всичко за децата, те са нашето бъдеще, те ще вървят по нашия път. Затова решихме да направим тази спортна линия, тя е за всички – знаете, че обичам голф, лов. Решихме да направим колекция от спортна екипировка, логото е нещо специално за мен, защото свързва много неща в моя спортен живот. Номер 8 е специален за мен, затова така го измислихме. Има много спортни неща, за свободно ходене.

Легендата на българския футбол - Христо Стоичков, направи любопитен коментар относно шанса на Лудогорец и ЦСКА да попаднат в групите на Лига Европа. Камата коментира и националния отбор на България. Това той стори на пресконференция след като представи новата си спортна марка.

Сред гостите които уважиха премиерата на новата марка бяха Михаил Касабов, временно управляващ БФС, Любо Ганев, президент на БФВ, олимпийската шампионка Таня Богомилова, актрисата Аня Пенчева, водещия Ники Кънчев и още много известни лица от шоубизнеса и медиите.
"Дано ЦСКА и Лудогорец попаднат в групите на Лига Европа. Това ще е добре за българския футбол. Виждате, че Базел допусна домакинска загуба, а Динамо Брест победи БАТЕ Борисов. Във футбола всичко е възможно, когато си мотивиран и концентриран. Няма как да гледам ЦСКА на живо, тъй като си заминавам. Нямам време", заяви Стоичков на пресконференцията си.
"Всички видяхме, че малко не ни достигна в мачовете с Ейре и Уелс. Не си мислете обаче, че с Унгария ще бъде лесно. Ще видите. Като нямаме качество, какво класиране искаме? Въпреки това всичко е възможно. Стига да знаем как да го постигнем. Едно е обаче един футболист да играе приятелски двубой или мач без значение, съвсем друго е, когато гони резултат и класиране. Тогава има напрежение и е трудно", добави Камата.

“Темата с Меси е много глобална, както и е тази с Луис Суарес и другите напуснали. Това е политиката на Барселона. Хубава, лоша - до март ще е така, след което ще има нов президент. Няма и кой от това ръководство да остане на някакъв пост. За всеки беше неприятно това, което се разигра - казаното от Меси, казаното и от Бартомеу. Не можете да обвинявате футболисти, които са на терена от повече от 15 години и са печелили толкова неща. Не можем да казваме за някого от тях, че няма хъс или характер да бъде лидер.”

“Не е приятно, когато неща от кухнята излизат - продължи българската легенда. - Иначе знаете за самия футболист (б.р. - Меси), че той говори веднъж, но когато го прави, ги слага на място. Този път те разбраха какво означава да си лидер. Имах възможността да говоря с Лионел преди това. Решението му е изключително правилно, защото той е израснал в Барселона. Неговото сърце е там. Не го виждам с друга фланелка. Говореше се за Манчестър, за ПСЖ. Но най-вероятно кариерата му ще завърши с Мейджър лигата 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай