Стинг вдъхновявал Специалния да прави секс с часове

Стинг вдъхновявал Специалния да прави секс с часове  | StandartNews.com

Жозе Моуриньо е един от най-емоционалните и успешни треньори в Европа в последните 10 години. Животът му не е лесен след като всеки ден в пресата се появяват какви ли не истории за личния му живот, ексцентричният му характер.

Но е доказано, че Специалния, както го наричат, има две любими неща в живота - футболът и жените. Преди няколко дни Моу официално се завърна на треньорския пост в "Челси". "Сърцето ми винаги е било на "Стафорд Бридж". Обичам този клуб", разкрива той не е един път. Жозе вече има две Шампионски лиги. Една с "Порто" и една с "Интер". Може би причината да зареже "Реал" и да се върне в "Челси" е, за да довърши започнатото - да спечели отново любимата си Шампионска лига.

Другата му страст - жените, обаче, може би не е толкова "успешна" както футбола. Непрекъснато Моу е забъркван в какви ли не скандали, въпреки че е женен от 1989 г. за Матилде. Те имат две деца - Жозе-младши и Матилде. На няколко пъти, обаче, двамата стигат почти до развод. Последният грандиозен скандал е през 2010 г. в Милано, когато "Кориере дело спорт" излови Жозе да обядва с мистериозна блондинка. Това вбеси съпругата му, която дори подаде молба за развод, но впоследствие размисли.

При първия си престой в "Челси" Моу пак успя да спаси брака си на косъм. Тогава той бе хванат в крачка с червенокосо момиче в Лондон. Най-сериозната му извънбрачна връзка е по времето, когато Жозе е треньор на "Порто". Тогава той поддържа върти любов атрактивната Елза Соуса. Цели две години той лъгал жена си с русокосата продавачка. Моуриньо е наричал 36-годишната жена принцеса и единствената му любов.

Връзката им стартира през 2001 г., когато Жозе тренира малкия тим "Лейриа", на 120 км от Лисабон. По същото време Матилде, дъщеря му и синът му остават в Сетубал. След като посещава малкия магазин на красивата Елза, Жозе я кани на вечеря. Започва да я ухажва и засипва с подаръци. Постоянно й повтаря, че е най-красивото момиче, което е срещал. Изпраща й любовни писма и двамата често се целуват публично. Елза започва да посещава мачове на "Лейрия" заедно с Моуриньо като негова съпруга.

По-късно Жозе получава предложения от "Порто" и "Бенфика". Именно Елза взема решението той да избере "драконите", тъй като е запалена фенка на клуба. Естествено, Моу я взема със себе си в Порто. В началото двамата отсядат в хотел "Тиволи", но агенти го съветват да се премести в по-уединено място и клубът им осигурява апартамент, в който двамата се срещат в продължение на 8 месеца. Жозе дори я представя за своя съпруга пред агентите и играчите на "Драгао".

Истинската му съпруга Матилде нямала никаква представа, че дели мъжа си с друга жена. През 2002 г. обаче жена му хвърля бомба. Тя обявява, че се мести в Порто, защото децата страдали без баща си. Моуриньо е принуден да се раздели с Елза, но за последен път я завежда в Монако, където двамата се любят цял ден. Моли я да продължат връзката си, но Елза го отрязва. Тя дори публикува книга, в която описва тяхната връзка. В нея се разкриват тайни, като например факта, че Специалния се вживявал в прозвището си и правел секс в продължение на часове под музиката на Стинг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай