Спрягат грък за "Левски"

Спрягат грък за "Левски" | StandartNews.com

Бивш гръцки младежки национал имал предложени от "Левски", тръбят медиите в южната ни съседка. Това е крилото на ОФИ Василис Куцианикулис. В момента той е свободен агент, след като тимът му фалира още през март. Именно по тази причина бил предизвикал интереса на "сините". Освен тях обаче за подписа му се борел и "Истанбул Б". От "Герена" обявиха, че явно мениджъри си правят реклама на техен гръб.

Стойчо: "Левски" търси по-добри

Имам поглед върху играчите от България и чужбина, обяви днес треньорът на "Левски" Стойчо Стоев пред БНТ. "Началото ще е трудно. Бюджетът е редуциран. Истината е че трябва да се направи един стабилен отбор. Идеята е "Левски" да печели с увереност и самочувствие. Труден период ни чака. На този етап търся друг тип футболисти, може би по-добри футболисти"", каза спецът. Той призна, че е търсил грешките си, допуснати на финала. Но и реферът Ивайло Стоянов е допуснал такива.

"Не бяхме готови да играем в Европа. Това се видя и на финала. Затова казах, че сме зелени. Щяхме да изкараме един два-кръга и до там", завърши Стоев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай