Съпругата на Шуми с първа медийна изява

Михаел винаги е искал да помага на хората, заяви Корина

Съпругата на Шуми с първа медийна изява | StandartNews.com

Съпругата на Михаел Шумахер – Корина, стори нещо неочаквано - появи се на светско събитие за първи път след ужасния инцидент по време на ски на 29 декември 2013 г. След това 51-годишната германка беше забелязвана на няколко състезания на сина си Мик и през 2019 г. даде първото си интервю от години.

През останалото време тя се стреми да бъде близо до съпруга си и да се грижи за него, докато той продължава да се възстановява в дома им в Швейцария. Именно затова мнозина приеха изявата й на светско събитие като сигнал, че Михаел вероятно вече е в много по-добро състояние.

Корина Шумахер се появи на специална церемония в Женева. Поводът за това беше специалната покана на семейния приятел Жан Тод за връчването на годишните награди на Международната федерация по автомобилни спортове (FIA). 74-годишният французин е президент на организацията. Той връчи на Корина специалната президентска награда на FIA, която е за нейния съпруг.

„Михаел толкова много обичаше да се състезава. Винаги е искал да помага на хора в нужда. Затова направи и фондацията "Продължавай да се бориш", заяви съпругата на легендата на Формула 1 в краткото си изявление.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай