Спасов се точи за англичани в Европа

Спасов се точи за англичани в Европа | StandartNews.com

Треньорът на "Черно Море" Никола Спасов демонстрира самочувствие и си пожела съперник от Англия в Лига Европа. Предводителят на "моряците" стори това, след като бе награден за треньор на месец май. Варненци пък бяха отличени за най-добър отбор заради завоюваната купа на България.

"Ще участваме в Лига Европа със същия бюджет, с който бяхме и миналата година. Най-много петима нови ще вземем. Винаги се подготвяме във Варна, но още нямаме насрочени контроли", разясни Никола Спасов. Специалистът добави още: "Във втората шестица се убиват отборите, безумно е това разделение. Където се влагат пари и има добри условия, там се случват успехите. Никъде по света няма разделение на столица и провинция. Трябва да спре да се поддържа теорията за софийските грандове, след като вече няма такива". Спасов разкри, че най-голямата награда за него е, че хората го спират по улиците в Морската столица и го поздравяват. "Все едно е 1994 година", завърши треньорът. 

Закана

Капитанът на "Черно Море" Михаил Венков обеща тимът да не спира да се развива. "Спечелването на купата е голямо нещо, но оттук нататак това е в миналото. Трябва да защитаваме това, което сме направили. През следващия сезон в елита трябва да сме един от факторите в шампионата и мисля, че ще бъдем", заяви Венков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай