Смъртни заплахи за ас на "Лудогорец"

Смъртни заплахи за ас на "Лудогорец" | StandartNews.com

Не ми трябват играчи за бройка, отсече Дерменджиев

Абел Анисе плати скъпо за попадението, с което "Лудогорец" повали 1:0 "Ботев" и отново диша във врата на ЦСКА. Агитката на "канарчетата" не успя да преглътне радостта му след гола в 27-ата минута. Ултраси напипаха номера на бившия играч на "жълто-черните" и го засипаха със заплашителни SMS-и. "Мъртъв си!", гласели някои от тях, научи "Стандарт".

Нещата обаче не спрели дотук. Грозното дело не подминало и приятелката на Абел, която все още редовно отскача до Пловдив, за да поддържа фризурата си. Нейният телефон също прегрял от подобни съобщения. Анисе се е оплакал пред шефовете и е поискал те да вземат мерки. Самата среща също завърши с неприятна сцена. Крилото на "Лудогорец" Върджил Мисиджан и Радослав Терзиев от "Ботев" се хванаха за гушите след последния съдийски сигнал. Двамата обаче бързо бяха разтървани от съотборниците си.

"Не съм изненадан, очаквах такъв мач", обяви треньорът на шампионите Георги Дерменджиев. "Съжалявам, че не вкарахме още голове през първата част. Знаех, че ще имаме трудности. Мачът с "Реал" бе връх на концентрацията и мотивацията, но момчетата се справиха и с ангажимента, който имаха с "Ботев". Анализи и оценки не можем да правим след тази среща. Нека си починем. Искам футболистите да използват тези дни, за да бъдат със семействата си, да изкарат празниците весело", продължи Дерменджиев. Той бе категоричен, че "Лудогорец" купува само класни нови попълнения. "Нямам цел да вземаме футболисти, които само да стоят тук", завърши треньорът.

Пенчев и ветераните аут от "Ботев"

Петър Пенчев ще бъде махнат от поста треньор на "Ботев", научи "Стандарт". Бившият защитник, който изкара само 2 мача начело на пловдивчани, ще бъде върнат на предишната си позиция - треньор на дубъла на "канарите". Решението кой да поеме "Ботев" ще бъде взето утре на УС на клуба. Тервел Златев и Иван Джиджев ще водят преговори със Светльо Тодоров - Тоди, Ангел Червенков и Костадин Ангелов - Лаптопа. В Коматево предстои и чистка на ветераните в първия тим. Договорите на Огнянов, Иршак, Стаховяк и Пламен Николов най-вероятно няма да бъдат подновени заради исканията им за по-високи заплати. Иван Цветков пък сам ще избира - да доиграе сезона като футболист или да заеме пост в новия треньорски щаб на "Ботев". Всички тези промени в Коматево се очаква да доведат до напрежение между "бултрасите" и шефовете на отбора.

Тоалетни неволи оставиха в Разград

двама играчи на "Ботев". Става дума за Лъчо Балтанов и Цветелин Чунчуков, които бяха определени чрез жребий да дадат допинг проба след мача срещу "Лудогорец". И на двамата обаче не им се ходеше до тоалетна. Това наложи да пият бира и да не се качат в клубния рейс. Все пак Балтанов и Чунчуков се прибраха по-късно в Пловдив със служебна кола на "Ботев".

Данчо Христов се кле пред "бултрасите"

че ще остане верен на "Ботев" и няма да напусне. Вторият капитан на "жълто-черните" е имал разговор с фенове на тима в Разград. Сърцатият защитник е дал дума, че няма да поеме към "Левски" или ЦСКА и ще продължи да се раздава за "Ботев". Христов е сред фаворитите на привържениците за играч номер 1 за 2014-а година. Анкетата ще бъде проведена в клубния сайт на "канарчетата".

Перфектен сезон, но много пропускаме

пред вратата на противниците, направи кратък анализ на изминалата година за "Лудогорец" Мишо Александров. "Единственото, за което можем да съжаляваме, е че не сме първи в класирането. Но ще се опитаме да го поправим догодина. За всеки мач може да се направи повече. Но не трябва да бъдем перфекционисти, и тази летва, която сме достигнали, да я оценим. Тя е доста висока", обобщи крилото на разградчани.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай