"Сити" се дъни, мисли за Меси

"Сити" се дъни, мисли за Меси | StandartNews.com

Играч на "Юнайтед" плаща 7 бона на Роналдо за къща с басейн

"Манчестър Сити" се издъни срещу слабака "Бърнли" - 2:2 на "Етихад". Давид Силва и Фернандиньо се разписаха преди почивката. Джордж Бойд и Ашли Барнс вкараха за гостите през второто полувреме. Така "Сити" пропусна да се доближи на точка зад лидера "Челси". Лондончани стигнаха само до 1:1 при гостуването си на "Саутхемптън".

"Ман Сити" продължава да търси начин как да купи Лео Меси. Интерес към звездата на "Барселона" има и от "Челси". Миналата седмица мениджърът на "сините" от Лондон заяви, че такъв трансфер е непосилен за клуба. "200 милиона трансферна сума и 500 000 хиляди паунда заплата са невъзможни за нас заради финансовия феърплей на УЕФА", коментира Специалния.
В "Сити" обаче все още не са отказали и търсят начини да доведат аржентинеца в Манчестър.

"Юнайтед" стъпи накриво срещу "Тотнъм" - 0:0. Мата удари греда през първото полувреме.
"Преди почивката показахме фантастичен футбол. Но когато не се вкарват голове, победата е невъзможна. Бяхме плахи в завършващата фаза", каза мениджърът на "червените дяволи" Луис Ван Гаал след срещата.

Междувременно стана ясно че мениджърът на "Евертън" Роберто Мартинес е пред уволнение. В събота "Кристал Палас" изгони Нийл Уорнък, който стана първия уволнен мениджър този сезон във Висшата лига. Мартинес най-вероятно ще е следващият. За негов наследник на "Гудисън Парк" се спряга Стив Макларън, който в момента е начело на "Дарби Каунти".

Играч на "Юнайтед" плаща 7 бона на Роналдо за къща с басейн

Кристияно Роналдо печели по 7000 хиляди паунда на месец от своето имение в Манчестър. Звездата на "Реал" го обяви за продан през 2009 година, но не се намери желаещ. В луксозната къща, оценявана на 32 милиона паунда, сега се шири футболистът на "Юнайтед" Люк Шоу. Имотът притежава доста екстри, като джакузи, винена изба и вътрешен басейн.

"Много съм щастлив че живея в този невероятен палат", заяви Шоу.

Михайлов спаси дузпа

но отборът му "Мерсин" загуби с 0:1 от "Фенербахче" в Турция. В 84-ата мин българският национал хвана удара от бялата точка на бразилеца Диего. Николай Михайлов извърши нарушението за дузпата и получи жълт картон.
Със спечелените три точки "Фенербахче" поведе в класирането с 33 точки. "Мерсин" е седми с 21.

"Реал" ще прибере 4 млн. евро

за мача с "Милан" в Дубой, пише в. "Марка". Мачът е организиран от един от основните спонсори и на двата клуба. Двубоят е ден след футболната галавечер, на която ще бъдат връчени наградите на "Глоуб Сокър", част от които се очаква да приберат играчите на Карло Анчелоти.

Резултати:
Англия, 19-и кръг:
"Тотнъм" - "Манчестър Юн" 0:0,
"Саутхемптън" - "Челси" 1:1,
"Астън Вила" - "Съндърланд" 0:0,
"Хъл" - "Лестър" 0:1,
"Манчестър С" - "Бърнли" 2:2,
КПР - "Кристъл Палас" 0:0,
"Сток" - "Уест Бромич" 2:0,
"Уест Хем" - "Арсенал" 1:2.
Води "Челси" с 46 т, пред "Манчестър С" 43 и "Манчестър Юн" 36

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай