Сираков: С Йоканович ще постигнем целите си

Сираков: С Йоканович ще постигнем целите си | StandartNews.com

София. „Аз съм убеден, че това е следващият човек, с който да постигнем целите си, които от толкова време преследваме". Това каза спортно-техническият директор на „Левски" Наско Сираков на пресконференцията за официалното представяне на наставника Славиша Йоканович.

Сираков потвърди, че в щаба на Йоканович остават досегашните помощници Елин Топузаков и Мариян Христов, както и Руслан Михайлов, треньорът на вратарите.

„Още преди седмица казах, че съм изключително доволен, че "Левски" инвестира в треньор", заяви Сираков по повод Йоканович и уточни, че е имал срещи с Тодор Батков и Иво Тонев и всички са убедени в качествата на треньора. „Оттук нататък ни чака много работа, защото има доста неща, които да се коригират в отбора", допълни Сираков.

Спортно-техническият директор на „Левски" каза още, че на един треньор му трябва време, за да покаже онова, което може. Сираков изрази съжаление, че в последните години няма голяма търпимост към наставниците. "„Левски" е печелил много и ще печели много. Трябва лека-полека да покажем едно променено лице", категоричен бе Наско.

„Ако ние сме доволни от Йоканович и той от нас, през декември месец ще седнем да разговаряме", обясни Сираков и увери, че времето ще му стигне да свърши онова, за което е дошъл.

Сираков коментира и трансфера на младата надежда на „сините" Антонио Вутов, когото искат от Удинезе. „Антонио Вутов, както виждате игра и вчера. Той е футболист на "Левски" за момента. През последната седмица е подложен на огромно напрежение, а е само на 17 години", допълни Наско и уточни, че иска по-бързо да се изясни ситуацията около Вутов. „Ние като клуб направихме всичко да го убедим, че мястото му е тук при нас. Оттук нататък решението е само негово. Аз не съм от тези ръководители, които да подслушват телефоните на своите играчи", завърши Сираков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай