Сираков звъни на пожар, задава ли се продажба?

Ето къде има отворени трансферни прозорци

Сираков звъни на пожар, задава ли се продажба? | StandartNews.com

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков се е обадил на мениджъра на Хосе Кордоба и го е привикал спешно в България, научи БЛИЦ. 

Агентът веднага се е отзовал и вече е в София за разговори с управата на "сините". Той е кацнал на българска територия по обяд. В 16:00 часа е стартирала срещата между тях. На нея присъстват и още трима души - двама българи и още един чужденец, съобщава Блиц. 

По-рано стана ясна нуждата от спешни действия на Сираков и компания след провалената сделка с "Юнайтед Груп". При очертаващия се фалит на Левски временното спасение е да бъдат продадени някои от футболистите. Интересът към Хосе Кордоба е най-сериозен. Блиц вече информира, че са отхвърлени оферти за панамския национал от Сочи и Брьондби. Трансферният пазар в Дания затвори, но в Русия е отворен до 22 февруари.

José Córdoba.jpg

Очаква се "сините" и колегите им от Сочи да преговарят за Кордоба, което може да се случи още тази вечер.   

На "Герена" искат да изслушат от мениджъра на панамския национал и какви са другите предложения към клиента му. Не е изключен вариант и за продажбата му в Турция. Пазарът в южната ни съседка е отворен до 18 февруари. Вариант е и САЩ, където трансферният прозорец затваря чак на 24 април.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай