Син екип кадем на Бербатов

Тонев гледа от пейката знаменит старт на "Вила"

Син екип кадем на Бербатов | StandartNews.com

Съндърланд. Българите в английската Висша лига започнаха с победи. Димитър Бербатов и "Фулъм" се справиха със "Съндърланд" като гост 1:0. Единственото попадение бе дело на македонеца с швейцарско гражданство Пятим Касами, който се завърна в тима на лондончани след наем в "Люцерн". Гологлавият халф вкара 7 мин след почивката. Бербатов, който бе единственият от "котиджърс" с блуза с дълъг ръкав, се отличи с жълт картон. Преди мача Бербо реши да рекламира мачовете си. Той пусна линк през Фейсбук страницата си, през която всеки можеше да наблюдава двубоя. Бербатов и "Фулъм" пък получиха подкрепа и от Стилиян Петров, който пусна съобщение в Туитър, че стиска палци за тяхна победа.

Преди мача пък мениджърът на "Съндърланд" Паоло Ди Канио нахока играчите си и им забрани всякакви екстри. "Без кетчуп, майонеза, горчица. Никакви телефони или таблети. Забравете за колата и газираното. Видя ли някой от отбора с подобно нещо, ще го хвърля в Северно море", закани се ексцентричният италианец на играчите си, но те не го зарадваха с победа. Единственото, което свършиха, бе да контузят дебютиращия вратар на "котиджърс" Маатен Стекеленбург.

По същото време вчера Сашо Тонев остана резерва за "Астън Вила". Тимът на Пол Ламбърт обаче унижи "Арсенал" 3:1 насред "Емирейтс". С два гола се отличи Кристиян Бентеке. Първият бе след добавка от изпусната дузпа, а вторият директно от наказателен удар. Накрая се разписа Антонио Луна. За лондончани пък вкара Оливие Жиру, а Лоран Кошчиелни бе изгонен.
Димитър Пенев

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай