Шефовете на ЦСКА бесни на треньора

Шефовете на ЦСКА бесни на треньора | StandartNews.com

София. Бесни на треньора Милен Радуканов са шефовете на ЦСКА след нулевото равенство с "Лудогорец". Титлата стана мираж за "червените", въпреки че след мача мнозина се кълняха в обратното.

И Паро Никодимов, и Емил Костадинов посъветвали Радукана да започне с Мартин Камбуров в атака. Милен обаче предпочете Спас Делев, който очевадно е загубил 50% от бързината си. Влизането на Нюаджи за сметка на Сержиньо, например, също не се харесало на босовете.

Димитър Борисов не се появи пред медиите, въпреки че изгледа мача от кабинките над ВИП-ложата, която се пръскаше по шевовете. Съсобственикът вече скастри Радуканов след измъчения успех във Враца.

Уста отвори само Камбуров, който влезе твърде късно според близо 9-те хиляди по трибуните. Към Радуканов цял мач се носеха викове да пуска трикратния голмайстор на България.

"Излязохме доста страхливо на "Армията" с тази публика! Не знам на какво да се дължи този страх, не мога да коментирам. Треньорът трябва да каже", каза Камбуров и направи интересно продължение: "Кога съм бил контузен? Един ден отсъствах от тренировка, глезенът ми беше малко оттекъл и имаше лека болка".

"Подарихме точка на Лудогорец, загубихме две в битката за първото място. Доста трудно ще останем в борбата за титлата. Те играят за нас, ние си играем против нас. Щом не можем да бием на "Армията", какво да очакваме, как да станем шампиони?", сподели доста вярно Камбуров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай