Шампионската лига с два големи мача довечера

Барселона гостува на Наполи, а Челси е домакин на Байерн, Max Sport ще ги излъчва наживо

Шампионската лига с два големи мача довечера | StandartNews.com

Тази вечер ще станем свидетели на поредните 2 големи мача от 1/8 финалите на Шампионската лига. Челси приема Байерн, а Барселона гостува на Наполи. "Сините" от Лондон са в приповдигнато настроение за домакинството на германския хегемон след важната победа в дербито с Тотнъм през изминалия уикенд във Висшата лига. Това позволи на отбора да стабилизара поне временно позицията си в топ 4.

Германският колос, от своя страна, е в серия от 10 срещи без поражение във всички турнири, от които 9 победи. Въпреки крехкия аванс в Бундеслигата пред преследвача Лайпциг обаче "баварците" далеч не са безапелационни в някои свои изяви, което вероятно ще вдъхне кураж на момчетата на Франк Лампард.

В другата среща от вечерта възроденият Наполи посреща Барселона, който също изживява катарзис след назначението на Кике Сетиен начело на тима. "Неаполитанците", под ръководството на Дженаро Гатузо, постигаха 5 победи в 6 мача, включително и успехи над трите водачи в Серия А - Ювентус, Интер и Лацио. Сега "партенопеите" са обнадеждени, че могат да поднесат изненада и на негостоприемния "Сао Пауло" в Неапол. 

Барселона, от своя страна, също записа 5 успеха в 6 срещи, с което тимът отново се възкачи на върха в Ла Лига, с две точки аванс пред Реал Мадрид. Редица от срещите на отбора на Сетиен обаче показаха, че пробойни все още съществуват и гостуването в Италия няма да е никак лесно за "каталунците".  Двубоите са с начален час 22,00 и ще бъдат предавани по Max Sport 2 и Max Sport 3.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай