Сензация! Това ли е новият треньор на Левски

Името му се спряга много упорито

Сензация! Това ли е новият треньор на Левски | StandartNews.com

Много интересно име се върти в пространството, свързано с Левски.

Димитър Димитров е сред възможните наследници на треньора Николай Костов в Левски, съобщава "Труд". Опитният специалист е сред обсъжданите имена на стадион "Георги Аспарухов".

Както вече стана ясно, на "Герена" се готви треньорска рокада, след като резултатите на тима тръгнаха стремглаво надолу през последните два месеца.

Очаква се Костов да приключи със "сините" след визитата на Ботев (Враца) в събота. В същото време Херо е свободен, откакто се раздели със Спартак Варна през лятото. През последните седмици усилено се заговори, че бившият селекционер може да се върне на "Коритото", но в качеството си на технически директор. 

През есента Димитров бе свързван и с отбор от Кипър, но в крайна сметка не се стигна до договор. Херо вече е бил начело на Левски по времето, когато настоящият мажоритарен собственик Наско Сираков бе директор в клуба.

През сезон 1999/00 той изведе столичният гранд до титла, но след това пътищата им се разделиха. През годините на няколко пъти бившият треньор на Черноморец, Лудогорец, Амкар бе спряган за завръщане на "Георги Аспарухов".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай