САЩ се размечтаха за мач Русев - Хоган

САЩ се размечтаха за мач Русев - Хоган | StandartNews.com

Денонощният канал за кеч вече и в България

В САЩ полудяха по българина Александър Русев. В момента образът на пловдивчанина Миро Бърняшев е лош герой, който защитава флага на Русия и плюе по американците. В последните дни феновете на кеча се размечтаха за мач между него и легендата Хълк Хоган. Образът на звездата от Холивуд през цялата му кариера е защита на американците.

"От това може да излезе велика вражда", пишат феновете по форумите. Привържениците се ентусиазираха за подобна история с появата на Хоган в последното издание на шоуто "Първична сила". В него той отпразнува 61-ия си рожден ден.

"Хоган вече е на възраст, което прави евентуален такъв сблъсък неравностоен. Но ще бъде хубаво за феновете", пишат анализатори. В последните дни в световната федерация (WWE) са постъпили множество писма с молби сценаристите да изправят двамата един срещу друг.

В същото време от понеделник денонощният канал за кеч (WWE Network) вече е достъпен и в България. Интернет мрежата, която е изпълнена с различни шоута, стари класически мачове и живи предавания от ринга може да се гледа само срещу 9,99 долара. Освен у нас каналът е достъпен и в още 170 страни по цял свят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай