Рууни бележи и прати Юнайтед на върха, Миланов игра цял мач

Рууни бележи и прати Юнайтед на върха, Миланов игра цял мач | StandartNews.com

"Манчестър Юнайтед" отново не впечатли със страхотна игра, но показа невероятен характер и успя да победи ЦСКА (Москва) на "Олд Трафорд" с 1:0 в много важен двубой за крайното класиране в Група "В" на Шампионската лига. След този успех, "червените дяволи" се изкачиха на върха във временното класиране два кръга преди края на груповата фаза.

Уейн Рууни донесе победата на своя отбор, след като вкара единственото попадение в мача в 79-ата минута, като по този начин сложи край на головата си суша от три поредни двубоя без да се разпише.

Джеси Лингард отново получи шанс да започне като титуляр за "червените дяволи", като за сметка на това Андер Ерера остана на скамейката за началото. Антони Марсиал, който вкара гола за своите в гостуването на ЦСКА, бе партньор на Уейн Рууни в атаката на домакините. Майкъл Карик започна вместо контузения Морган Шнайдерлин, а Ашли Йънг също беше титуляр за сметка на Матео Дармиан.

Българският национал Георги Миланов започна за ЦСКА (Москва), а Ахмед Муса водешe атаката на "армейците". Сейду Думбия остана на скамейката за началото и се появи през втората част.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай