Руснаци се облизват за Аниете

Руснаци се облизват за Аниете | StandartNews.com

Нападателят на "Левски" Антонио Аниете е успял да привлече вниманието на чужди клубове върху себе си с изявите си в последно време. Най-сериозен интерес към него има от Русия, научи "Стандарт".

На "Герена" не са склонни обаче да се разделят с него. "Сините" получиха ден почивка преди гостуването на "Черно море", за което загубиха Веселин Минев заради картони.

Варненци също имат доста проблеми. Сашо Александров е наказан, Марк Клок контузен, а Котев ще виси до последно. Варенци обаче пробват да си върнат Георги Илиев, който се подвизаваше в Китай.

Ас на "Славия" не ще "Левски" и ЦСКА

Звездата на "Славия" Радослав Василев призна, че иска час по-скоро да отиде да играе в чужбина. Нападателят на "белите" говори, след като бе избран за играч номер 1 на 17-ия кръг в "А" група.

"Баща ми и чичо ми са от "белите" и аз съм си фен на този отбор. Израснал съм в квартала и съм фен на "Славия". Не искам в "Левски" или ЦСКА, а да играя навън. Трябва да гледаме наши кадри. Сега сме на 10-то място и с юношите едва ли щеше да е по-зле. Не мога да кажа, че чужденците ни не са класни, но това си е решение на ръководството", сподели Василев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай