Роналдо: Искам да завърша кариерата си в "Реал"

Роналдо: Искам да завърша кариерата си в "Реал" | StandartNews.com

Суперзвездата на "Реал" (Мадрид) и световния футбол Кристиано Роналдо сподели, че иска да завърши кариерата си в "Кралския клуб". 30-годишният футболист през лятото беше свързван със завръщане в "Манчестър Юнайтед", както и с трансфер в френския шампион ПСЖ, дори и с преминаваме отвъд океана в американската лига, но той реши да остане на "Бернабеу". Контрактът на Роналдо изтича през 2018 г., но той не скри желанието си да завърши кариерата си в Мадрид и вярва, че се грижи страхотно за себе си и може да играе поне още 6 години за мадридчани.

"Искам да продължа да играя поне още пет, шест години. Мисля, че мога да поддържам това ниво на игра и головете, които вкарвам. Чувствам се добре и ценен от "Реал", искам да продължа да печеля трофеи тук", отсече Роналдо, след като през тази седмица получи своята четвърта златна обувка за най-добър реализатор във всички Европейски първенства.

Бившият наставник на "Реал" Карло Анчелоти пък заяви, че изглежда невъзможно Роналдо да напусне "Бернабеу".

"Той вече е в книги с рекордите в Мадрид, като дори задмина Раул като най-добър голмайстор за всички времена. Кристиано ще завърши кариерата си в "Реал". Не мога да си представя той да напусне клуба. Всички в клуба го обичат", заяви категорично Анчелоти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай