Регистрацията в Betano.bg дава бонус залог на Реал Мадрид – ПСЖ

ПСЖ и Реал се сбориха в най-интересния мач от осмина-финалите на Шампионската лига

Регистрацията в Betano.bg дава бонус залог на Реал Мадрид – ПСЖ | StandartNews.com

ПСЖ и Реал се сбориха в най-интересния мач от осмина-финалите на Шампионската лига. Парижани взеха крехка преднина в първия мач, но Реал може да покаже защо се счита за „крал на Европа“ и да поднесе изненадата на своя терен. Букмейкъра Бетано дава шанс да заложите на стотици различни пазари за двубоя, който ще се изиграе чак след две седмици. За да имате достъп до опцията обаче, трябва да имата регистрация в Betano.bg.

Какво се случи в първата среща?

ПСЖ спечели мача след късен гол на Килиан Мбапе. По-сериозният проблем за испанците бе играта. Те се защитаваха през всичките 90 минути. Факт е, че клубът имаше сериозни успехи в Европа с игра на контраатаки, но и такива липсваха почти през целия мач. Очакванията на Betano България и останалите букмейкъри също бяха за победа на французите, но те бяха провокирани от очакването за отсъствието на Бензема. Нападателят взе участие в двубоя, но по никакъв начин не повлия върху събитията на терена.

Моментната форма на ПСЖ

Те имат комфортен аванс в Лига 1, но не се справят толкова перфектно, колкото изисква впечатляващата им лятна селекция. Момчетата на Почетино паднаха с 3:1 от Нант в последния си мач, а в последния ден на миналия месец отпаднаха от Купата на Франция, след изпълнение на дузпи срещу Ница. Те вкараха само три гола в последните си 3 мача, което едва ли удовлетворява изпълнители от ранга на Меси, Мбапе и Неймар. ПСЖ води с 13 точки пред Марсилия в класирането, а основният им фокус ще бъде Шампионската лига. Спечелването на този турнир е причината, поради която собствениците на клуба инвестират толкова много. ПСЖ вече изигра един финал, но главната цел си остава една – вдигане на „ушатата“ купа.

Формата на Реал

Реал води в Испания, но не е убедителен в последните си мачове. Момчетата на Карло Анчелоти имат 6 точки преднина пред втория в класирането Севиля. Андалусийците обаче едва ли могат да бъдат реален конкурент за титлата. Барселона и Атлетико Мадрид пък са цели 15 пункта по назад. „Лос меренгес“ взеха само два от последните си 6 мача. Ако изключим последната класическа победа с 3:0 над Алавес, тимът е вкарал само 1 гол за последните 4 мача. Това може да се дължи на здравословните проблеми на Бензема, но е твърде незадоволително за отбор от подобен калибър. Реал да вкара под 2.5 гола срещу ПСЖ изглежда като супер сигурен залог, макар и при коефициент от 1.18 в сайта на Betano.bg.

Каква е статистиката на Betano преди началото на мача?

Реал Мадрид е получил първия жълт картон в последните си 6 мача.

Последните 4 мача на Реал завършиха без нито един гол през първото полувреме.

ПСЖ вкара поне по един гол през вторите полувремена на последните си 9 мача.

В 57% от мачовете на ПСЖ през тазгодишната Шампионска лига има поне една дузпа.

В тази статистика не са включени мачовете на Реал Мадрид срещу Райо Валекано и Реал Сосиедад, които ще се изиграят след написването на тази прогноза. Същото важи и шампионатните двубои на ПСЖ срещу Сент-Етиен и Ница.

Прогноза за мача

Според ама, че ПСЖ ще повтори доброто си представяне и ще опита да атакува от първата минута, макар и да има вече преднина от един гол. Правилото за гол на чужд терен вече не е актуално, което означава, че поведа на Реал с 1 гол разлика ще доведе мача до продължения. Мадридчани обичат да играят на контраатаки, а и разполагат с най-добрите подавачи в света в средата на терена. По тази причина, първия ни съвет е да заложите „Реал Мадрид да вкара над 0.5 гола“. Бетано ви предлага коефициент от 1.22 за този пазар. Крайната прогноза за мача е „Реал Мадрид да спечели и двата отбора да отбележат над 1.5 гола“ при коефициент от 2.90. По-смелите от вас пък могат да опитат пазара „Да има продължения в мача“, за който Betano BG ще ви даде ставка от 4.20.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай