Петък,

Real Pain Challenge - БГ проект за младите таланти в MMA спорта

От: Стандарт -
238
Real Pain Challenge -  БГ проект за младите таланти в MMA спорта
A
A
A
  • RPC - Real Pain Challenge е проект, който е единствен по рода си в България по две основни причини

Първата е техническата част на мероприятието. Нашата концепция е насочена към изграждане и промотиране на младите таланти в спорта ММА. Това са бъдещи шампиони, които ще представят страната ни на големите международни форуми. Идеята на ивента е всеки спортист да получи нужното внимание и професионално отношение, за да бъде максимално стимулиран в своята подготовка. Целта ни е да покажем на преден план бойците с реални умения и потенциал в България! Също така ще поканим състезатели от всички клубове в България, независимо от тяхната принадлежност! Организацията и провеждането несъмнено ще бъдат на световно ниво.

Втората причина е социалната. Ивента ще премине под надслов "НЕ на насилието по улиците!" и ще има благотворителна цел. Тя ще бъде насочена към по-малките общини и подрастващото поколение там. За тази цел гала-вечерта ще се проведе в Арена Ботевград. Заедно с ивента ще има и музикален концерт, като целта е да съберем максимален брой зрители, които да направим съпричастни с нашата кауза.

Част от приходите ще отидат за благотворителност, като именно нея ще насочим към подрастващото поколение там. Нашата идея е съвместно с Община Ботевград, да изпратим професионални психолози, които да водят семинари в училищата. Темите ще бъдат: Вредното влиянието на алкохола и наркотиците, както и насилието в училище и извън него. Тази инициатива цели да подобри социалните възприятия на подрастващите и да ги насочва към правилните решения, които  до голяма степен ще определят и тяхното бъдеще!

Помогнете ни да направим това събитие реалност и станете част от нашата кауза!


Всички новини от категория Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com