Разстрел за Бербо и "Фулъм"

Турци вадят поредна оферта за българина

Разстрел за Бербо и "Фулъм" | StandartNews.com

Лондон. "Топчиите" разстреляха от упор Димитър Бербатов и "Фулъм". "Арсенал" затвори устите на критиците на Арсен Венгер с победа 3:1 на "Крейвън котидж". Жиру откри в 14-ата минута, а след това Подолски довърши домакините с две попадения. "Фулъм" успя да върне един гол чрез Дарън Бент. Като цяло Бербо и съотборниците му гледаха отблизо събитията на терена. Митко се запомни с една провалена атака.

"Арсенал" имаше тотален контрол над мача. Явно изживява истински ренесанс след победата над "Фенербахче"", обявиха медиите на Острова.

"Разочарован съм. Тежко е да загубиш първата си домакинска среща. Но не е лесно да играеш срещу "Арсенал", особено ако имат трима, четирима или петима в средата на терена", обяви мениджърът на "Фулъм" Мартин Йол.

"Играхме така, както искам. Бяхме бързи, но и владеехме добре топката", лаконичен бе Арсен Венгер.

В същото време в Турция тръбят, че "Трабзонспор" продължава да преследва Бербо. "Черноморци" са отправили нова оферта за него и ще се пазарят с "Фулъм" до края на трансферния пазар. Комшиите имали "зелена" светлина от самия Митко. Той обявил пред шефовете на тима, че е съгласен с условията им. Парите, които искат за него лондончани, на този етап обаче са непосилни за "Трабзонспор".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай