Рапър и Платини спряха ЦСКА

Рапър и Платини спряха ЦСКА | StandartNews.com

"Славия" и ЦСКА извъртяха 2:2 на стадиона в "Овча купел". Сипещият люти закани срещу "армейците" играч на "белите" Мичел Бургзорг изпълни обещанието си и наказа "червените". Рапърът изигра силен мач и изравни за 1:1. Другото попадение за "Славия" вкара с пета бившият играч на ЦСКА - Мишел Платини. Неговият съименник в състава на "белите" Луис Соарес Платини почна като титуляр за сефте, но не блесна и бе заменен. Иначе ЦСКА на два пъти повеждаше в резултата чрез Серджиу Буш и Сашо Тунчев. 

4000 души изгледаха срещата, която предложи доста динамика. Бракът в двата лагера обаче властваше и често се стигаше до грешни отигравания. Силни изяви под рамките на вратите имаха Якуб Дивиш и Жоро Петков. Любопитно бе, че влезлият на смяна за "червените" Тони Силва ядоса здраво Стойчо Младенов. За назидание наставникът го извади след само 18 минути на терена. Капитанът на ЦСКА Апостол Попов пък се прояви като истински лидер. Апата стисна зъби и доигра срещата куцукайки с контузия. Той стори това, за да не останат съотборниците му с човек по-малко, защото гостите бяха извършили и трите си позволени смени.

Въпреки равенството ЦСКА остана на върха в "А" група. Столичани събраха 7 точки, колкото има и "Ботев". "Армейците" обаче са с по-добра голова разлика от пловдивчани. "Славия" пък отстъпи с една позиция и се намира на трето място.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай