Четвъртък,

Радостин Василев: Това е годината на реформите в тотото и спорта

От: Агенция Стандарт -
1709
Радостин Василев: Това е годината на реформите в тотото и спорта
A
A
A

Министърът на младежта и спорта Радостин Василев заяви, че тази година се очертава да бъде годината на реформите в Българския спортен тотализатор, както и в българския спорт. Той говори на откриването на празника по повод 65 години от първия тираж на играта "Спорт тото 1".

На събитието присъстваха представители на Министерски съвет, както и знаменитости, сред които Димитър Бербатов, Ники Кънчев. Водещ на празника на БСТ бе Део.

"Тази година се очертава да бъде годината на реформите в БСТ, както и в българския спорт. Поставил съм цели на ръководството на тотализатор, в техен интерес е да ги изпълнят. Основаната цел е дружеството да печели добре, защото е основният спонсор на нашия бюджет и култура. Тази година предстоят промени в Закона за хазарта, вероятно предстои промяна централната компютърна система на тотализатора, предстои модернизация на лотарийните игри. Предстоят инвестиции, които да доведат до това печалбата догодина да е по-голяма. Тотализаторът трябва да е стабилен и сигурен, а за да бъде такъв, трябва да бъде чист. Това са целите ни", каза Василев, предава topsport.bg.


Всички новини от категория Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички