Вторник,

Пускат от днес членските карти "Аз съм Левски"

От: Пламен Вълков -
Пускат от днес членските карти "Аз съм Левски"
A
A
A

Кампанията по издаването на членските карти "Аз съм Левски" бе стартирана днес лично от мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков и изпълнителния директор Павел Колев.

Той обясни, че процесът по "вписването" на всички левскари като членове на клуба ще продължи дълго време и той ще включва създаването на нов сайт и дигитална платформа, които ще започнат да функционират напълно в най-близко време.

Картите ще бъдат пуснати в продажба днес от 19:14 часа и ще важат до 31 декември 2021, а от 3 октомври и във фен магазина на "Виваком Арена - Георги Аспарухов".

"Това е само първата стъпка към един по-голям процес, който ще продължи поне няколко месеца и има за цел да сбъдне мечтата на всички привърженици на Левски, както и на тези, които работят в клуба. А именно, във всеки един момент да знаем кои точно са левскарите в България и целия свят, какво имат като потребност и как можем да им го дадем.
"Като част от членската кампания се разработва и нов сайт на Левски, който ще бъде дигитална платформа за събиране на всички фенове на едно място. Чрез него всеки ще има контакт с представител на клуба", обясни Колев.

"Имахме доста дълга дискусия за QR кода. Представихме проекта пред привърженици миналата седмица и получихме обратна връзка, след което променихме някои неща в системата. Този QR код съдържа уникален идентификационен код за всеки привърженик, а това отваря доста възможности за близко бъдеще да се създават профили на притежатели. Също така, планираме с търговски партньори да предоставят отстъпки във всоите вериги. Минимална част от всяка похарчена сума ще попада в клубната каса и Левски ще печели от това, че привържениците му се идентифицират като негови членове", каза още изпълнителният директор на "сините".

Видове карти:

Бронзова членска карта – 19,14 лв.

-Картата идва в специален подаръчен плик, поздравителна картичка и два уникални продукта от серията „Аз съм Левски“ (химикалка и магнит). Заедно с това картодържателят получава 10 % отстъпка за билети, 10% отстъпка за абонаментни карти и 10 % отстъпка за музея, заедно с ексклузивно съдържание за картодържатели.

Сребърна членска карта – 72 лв.

-Картата идва в специален подаръчен плик, поздравителна картичка, продуктите от бронзовия пакет + още три уникални продукта от серията „Аз съм Левски“ (шише, калъф за документи и ключодържател). Заедно с това картодържателят получава 15 % отстъпка за билети, 15% отстъпка за абонаментни карти, 5% отстъпка за фен магазина, 25% отстъпка за музея и 5% отстъпка за храни и напитки на стадиона, заедно с ексклузивно съдържание за картодържатели, съответните ползи и сезонни намаления.

Златна членска карта – 200 лв.

-Картата идва в специален подаръчен плик, поздравителна картичка, продуктите от сребърния пакет + още три уникални продукта от серията „Аз съм Левски“ (луксозен несесер, антис-трес топка и значка). Заедно с това картодържателят получава 25 % отстъпка за билети, 20% отстъпка за абонаментни карти, 10% отстъпка за фен магазина, 50% отстъпка за музея и 10% отстъпка за храни и напитки на стадиона, заедно с ексклузивно съдържание за картодържатели, съответните ползи и сезонни намаления.

Семейна членска карта – 200 лв.

-Картата идва в специален подаръчен плик, поздравителна картичка и четири уникални продукта от серията „Аз съм Левски“, изработени специално за семейства. Сред тях са футболна топка, плюшено лъвче, пъзел със снимка на „Герена“ и стенен часовник. Заедно с това картата предоставя 25 % отстъпка за билети, 20% отстъпка за абонаментни карти, 10% отстъпка за фен магазина, 50% отстъпка за музея и 10% отстъпка за храни и напитки на стадиона. Към тях се включват индивидуална карта за всеки член на семейството, безплатен билет за домакински мач на член от семейството при предварителна заявка, едно безплатно посещение на музея, както и ексклузивно съдържание за картодържатели и съответните ползи и сезонни намаления.

Платинена членска карта – 1914 лв.* (Лимитирана серия от 200 карти)

-Картата идва в специален подаръчен плик, поздравителна картичка и три специални продукта за притежателите на платинена членска карта. Сред тях са фланелка с автографи от футболистите индивидуализирана с име и номер по избор, луксозен плакет и луксозна раница. Заедно с това картата предоставя безплатни билети за домакинските мачове – достъп до VIP сектора за целия сезон, 20% отстъпка за фен магазина, автографи от целия отбор, неограничени безплатни билети за музея – за картодържатели и за техните приятели, безплатен кетъринг във VIP зоната, аниматор за деца по време на домакинските мачове.

Към тях се включват ексклузивно съдържание за картодържатели и съответните ползи и сезонни намаления.

*Собственици на VIP абонаментни карти могат да си вземат платинена членска карта със съответно доплащане.

Диамантена членска карта – 10 000 лв. (лимитирана серия от 20 карти)

-Картата идва в специален подаръчен плик, поздравителна картичка, продуктовата серия от платинения пакет и още пет специални продукта за притежателите на диамантена членска карта. Сред тях са химикалка „Parker” с гравирано име, топка на първия отбор с автографи, луксозен тефтер, луксозен плакет и луксозна запалка. Заедно с това картата предоставя всички ползи на платинения пакет, достъп до президентската ложа за целия сезон, индивидуална вечеря с ръководството на „ПФК Левски“, участие в една тренировка с отбора, 30% отстъпка за фен магазина, пътуване с отбора за един мач или лагер в чужбина и/или извън София, достъп до съблекалнята след един мач във всеки полусезон и една персонална историческа беседа в музея на „ПФК Левски“. Към всичко това се включва ексклузивно съдържание за картодържатели и съответните ползи и сезонни намаления.

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички