Pulse отвори десети клуб в София. Този път в Студентски град

Клубът е разположен на 3 нива и е с площ от 4000 м2.

Pulse отвори десети клуб в София. Този път в Студентски град | StandartNews.com
  • Лайфстайл веригата Pulse отвори десети клуб в град София. Новата локация се намира на бул. Симеоновско шосе – между кварталите Студентски град и Витоша.

Едно от преимуществата на обекта е неговият собствен паркинг, който улеснява трениращите в един от най-гъсто населените райони на столицата. Клубът е разположен на 3 нива и е с площ от 4000 м2.

Pulse Vitosha има какво да предложи както на любителите на силовите тренировки, така и на тези, които предпочитат заниманията в група. Тук ще намерите силова зона, заобиколена от естествена зеленина и оборудвана с голяма гама уреди, подходящи за начинаещи и напреднали.

В кардио зоната ще откриете най-популярните уреди за горене на мазнини – крос тренажор, Stairmaster, велоергометри, стандартни и извити пътеки и много други.

Клубът разполага с Cross Training зона, обградена с френски прозорци и амфитеатрална зала за групови занимания.

Между сериите клубните членове ще могат да се отпуснат в релакс зоните на клуба с чаша кафе от машини със свободен достъп или с напитка по избор от дизайнерския протеинов бар.

На следващ етап тук ще отвори и СПА център с площ от 1000 м2, в който са предвидени широка гама съоръжения, включващи джакузи, парна баня, сауна, каменни легла и много други.

Pulse Vitosha е чудесна възможност за тези, които търсят фитнес в Студентски град. Може да се запознаете лично с клубната обстановка на адрес бул. „Симеоновско шосе“ 102.

Видео:

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай