Първи разкрития за състоянието на Петър Хубчев

Подробности от Стилиян Петров

Първи разкрития за състоянието на Петър Хубчев | StandartNews.com

Рекордьорът по изиграни мачове за националния отбор Стилиян Петров разкри актуална информация относно състоянието на Петър Хубчев. По-рано днес Стенли призна, че легендата на българския футбол и герой от САЩ‘94 се бори с левкемия. Самият Стенли успя да се справи с коварната болест и вече от няколко години е в ремисия.

ВИЖ ОЩЕ: Шок! Какво сполетя легендарен наш футболист

"Всичко върви както трябва в последните няколко месеца. Петър Хубчев показва невероятен характер. Силен е, продължава да се бори и това е най-радващото. На 6 септември ние ще покажем нашата съпричастност към човек, когото винаги сме ценили. С Хубчев комуникираме постоянно. Той ще разкаже през какво е преминал, когато събере сили. В момента е в добро състояние и настроение. Вчера се чухме. Прибираше се от разходка, беше щастлив. След преживяното в последните месеци  се усмихва и продължава да се бори“, призна Стенли пред bTV.

"На „Мача на надеждата“ ще има специални фланелки за двата отбора. И за Петьо има. Тя ще е в съблекалнята и ще бъде подарена на човек, който той е избрал. В петата минута мачът ще бъде прекъснат, ще има аплодисменти и някой от нас, от българския отбор ще каже няколко думи за Петър. Той е един от моите идоли, както и на много други хора. Винаги казвам, че тази коварна болест не подбира, независимо кой си, какъв си, какъв ти е статусът. Ще бъде един много специален за всички момент. Да покажем на Петьо Хубчев, че сме с него“, допълни Стилиян Петров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай