Пробват двама французи в ЦСКА

Емил Гъргоров се завръща на "Армията"

Пробват двама французи в ЦСКА | StandartNews.com

София. Поредните двама футболисти пристигнаха на проби в ЦСКА и се очакваше да играят срещу "Сливнишки герой" тази вечер.

Джаксън Менди, който е от сенегалски произход, действа като стопер и ляв бек и идва от първодивизионния гръцки "Левадиакос", където играе в последните 2 сезона. Той е на 26 години, висок е 192 см и тежи 89 кг. Има и два мача за националния отбор на Сенегал. Никола Байо е халф на 31 години и досега е играл във втородивизионния "Клермон Фут". Висок е 179 см и тежи 71 кг. до снощи на проби бяха чакани още португалци и испанци.

Договор с ЦСКА за 2 г. пък подписа Апостол Попов - Апата. Пламен Крачунов също се появи на "Царско село". И той мисли върху оферта за връщане на ЦСКА.

Емил Гъргоров ще се върне за пореден път в ЦСКА, стана ясно минути преди контрола на "червените" с "Героя". Халфът се съблече и влезе в игра, което беше прието като потвърждение на новината. Дребосъкът чакаше солидна оферта от Азия, с която да приключи кариерата си. Бадема риташе срещу 40 бона на месец в "Лудогорец", но сега ще трябва да намали 4 пъти заплатата си. На подобен ход се реши и Валентин Илиев. Без пазарлъци и в името на ЦСКА той подписа срещу 4-кратно по-малка заплата от тази, която прибираше в Украйна. Вальо ще бъде капитан на "Армията" срещу "Локо" (Пд) в събота.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай