Премии в "Левски" при победа над "Ботев"

Премии в "Левски" при победа над "Ботев" | StandartNews.com

Курдов е обременен, помагаме му да се оправи, призна Стойчо Стоев

Играчите на "Левски" ще получат премии за отстраняването на "Поморие" за Купата на България, но само ако днес бият "Ботев" на "Герена". Това са заявили Иво Тонев и Георги Иванов-Гонзо, които скастриха играчите за мъчителното представяне срещу лидера в "Б" група. Сините имат и допълнителен стимул за 3-те точки - при победа ще се доближи на точка от лидерите "Лудогорец" и "Литекс". Треньорът Стойчо Стоев заяви, че вече знае на кого да заложи за головете.

"Имаме играчи с проблеми, но имахме достатъчно време за възстановяване - заяви той. - Състоянието на Линел Китамбала се подобрява, но е нормално да не е в оптимално състояние. Атанас Курдов е обременен, но това е нормално - на всеки му тежи, когато е натоварен с очаквания. Ние - и футболистите, и треньорите - го подкрепяме и се надяваме, че ще излезе от това състояние. Наясно съм утре кой ще е нападател, а юношите са опция, която ще продължа да използвам."

"Ботев" беше принуден да направи последната си тренировка в Коматево при проливен дъжд снощи, съобщи "Пловдив нюз". Въпреки това словенският треньор Ермин Шиляк не прояви милост и строи играчите на терена. Извън състава остана вратарят Валентин Галев, който продължава да е с мускулна травма, а единственият, готов да застане пред мрежата, е бразилецът Виктор Голас. Негов заместник ще бъде някой от юношите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай