Поп освети "Герена"

Батков: Настроението е като за битка

Поп освети "Герена" | StandartNews.com

София. "Левски" спази традицията си и организира водосвет преди началото на сезона. На събитието присъства и Тодор Батков.

След като съблекалнята бе осветена, той надъха играчите за победа над "Иртиш".

Собственикът на Левски Тодор Батков говори след като се срещна с отбора два дни преди старта на сезона.

„Настроението е като за битка. Каквото имаме си го казахме. Очевидно две от новите попълнения няма да вземат участие. Става дума за Лопес и Генков. Правим неимоверни усилия, тъй като те са заявени за втория мач, да ги уредим. Искаме да подсилим защитата, но това е за втория кръг. Надявам се скоро да има новини и за Газпром", сподели бизнесменът.

„Сьорд Арс си има договор с нас и трябва да тренира. Станаха четирима централни нападатели, всичките с хубави заплати, а ние играем с един. Ще се оправим някак си", завърши Тодор Батков.

Батков сподели мнението си за случващото се с ЦСКА.

„Неприятно е, без тях няма интрига. Не знам дали е възможно да се слеят с друг клуб. Теоретично е възможно, но сроковете са кратки. Първенството започва след 18 дни. А и това си прилича на умишлен фалит, което е криминално. Финансовият феърплей не виждам как УЕФА би приела такова нещо. Това, което се опитват да изкарат с АС-23 е абсолютна наглост, знаете кои са избили тези хора и после да кажеш, че си наследник на този клуб е наглост", заяви собственикът на „сините".

На "Герена" се появи и Сьорд Арс. Холандецът дори взе участие в тренировката.

"Никой не се отказва от качествени футболисти", обяви по негов адрес Николай Митов. Той призна, че няма да може да разчита утре на Генков и Лопес. Националът е контузен, а бразилецът с травма.

"Имаме доста обеци в Европа, за да не сложим нова. Ще търсим чиста победа. Има тръпка, но съм спокоен", обяви треньорът Николай Митов. "Не ме интересува ЦСКА, но искам да играят в първенството. Има много дербита, но с тях е най-голямо", допълни Митов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай